Iedere maand vervalt er

68 miljoen Euro

ongebruikt beltegoed !!!

HOE WERKT HET?

Wanneer handig?

Beltegoed omzetten naar geld is handig voor iedereen die beltegoed over heeft, het niet meer nodig heeft of het geld aan iets anders wil besteden. Misschien heb je een abonnement waarbij je belminuten elke maand worden meegenomen naar de volgende maand of heb je een nieuw abonnement. Het kan ook zijn dat de geldigheid van je beltegoed bijna is verstreken. Soms heb je gewoon teveel beltegoed om nog op te kunnen maken. Zonde om alles kwijt te raken! Door je beltegoed te cashen kun je op deze manier een toch een deel van je geld terugkrijgen.

Voor wie?

Beltegoedterug.nl is een dienstverlening die werkt voor alle mobiele providers die betaalnummers binnen hun telefoonbundel verrekenen. Dit is algemeen van toepassing op prepaid aansluitingen. Let wel; er zijn ook providers die de kosten van betaalnummers extra doorberekenen op uw maandfactuur.

Laatste nieuws
17 november 2015

T-Mobile heeft onlangs besloten de oude Relax- en Flex-abonnementen over te zetten naar nieuwe abonnementen. Met voor sommige klanten grote gevolgen: honderden euro's aan opgespaard beltegoed gaan verloren. Lees verder.

28 maart 2014

De Consumentenbond hekelt het feit dat sms- en beltegoeden vaak na een maand vervallen. Lees verder.

16 april 2013

Iedere maand vervalt er voor 68 miljoen euro aan ongebruikt beltegoed. Lees verder.

1 april 2013

De Consumentenbond heeft een mooie tool genaamd de beltegoed weglekteller om te zien hoeveel belminuten Nederland "weggooit".